Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Transport gratuit pentru comenzi >100 lei

Sondaj Sondaj

Filtrare produse Filtrare produse

Caiete de birou

Promo
100,63 lei 110,84 lei

Caiete de birou

Cauti caiete de birou? Zenon va prezinta peste 200 de modele si anume: Caiete A4, caiete A5, caiete A6, caiet A7, cu spira sau fara spira, dictando, matematica sau velin. Foloseste filtrele pentru a gasi mai usor produsul dorit.

Revenind in timp pentru a descoperi istoria notebook-ului din hartie (caiet de birou ) sau mai degraba "calepin". Termenul notebook-ului sau caietului de birou vine de la numele unui savant religios italian numit Ambrogio Calepino (1435-1511). A publicat in 1502 un dictionar latin, iar de-a lungul anilor a completat-o cu alte limbi (ebraica, italiana ...). Aceasta lucrare cunostea o reusita uluitoare in Europa in decursul acestui deceniu si facea din acest dictonar latin cartile sale de referinta.

Dar cum se face acest dictionar un notebook? Fiind luata in timpul calatoriei sau a calatoriei, a fost adnotata in mod regulat fie o reflectie personala, fie o imbogatire a notelor asupra intalnirilor. Formatul sau sa adaptat la colectarea cartii mici pentru note pentru mai multa comoditate si apoi ca un notebook personal. Notebook-ul sau caietul de biroul pe care il cunoastem astazi nu a inceput cu o dimensiune mica ci cu o dimensiune in format A1.