Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Transport gratuit pentru comenzi >100 lei

Sondaj Sondaj

Filtrare produse Filtrare produse

Cutii arhivare

Cutii de arhivare de calitate:

Cauti o cutie de arhivare ieftina si buna? In aceasta subcategorie gasesti toate modele de cutii pentru arhivare disponibile in piata, in numar de peste 100 de modele. De la cutii de arhivare de 80 mm pana la containere de arhivare pentru bibliorafturi. Poti opta pentru cutia de arhivare de la esselte, de la Leitz sau de la Esselte.

Pentru toate cutiile de arhivare oferim garantie 2 ani. Nu ezita si comanda acum online sau prin telefon la 021.777.71.83

Toate cutiile de arhivare din aceasta categorie sunt premium, dar cu un pret redus la majoritatea cutiilor de arhivare in special la containere de arhivare.

Cutie de arhivare gasite in aceasta categorie - toate modelele sunt fabricate din hartii de inalta performanta, cu o singura panglica, utilizand carton ondulat 100%. Ele ofera rezistenta maxima si durabilitate cu constructia lor armata si sunt perfect potrivite pentru fisiere si documente grele. Alegerea frecventa de solicitanti, contabili, intreprinderi si utilizatori casnici. Cea mai buna cutie pentru arhivare este de la brandul ESSELTE pentru dosare suspendabile va ofera o solutie de arhivare eficienta si economica, fiind dotata cu orificiu pentru manevrare usoara.Asamblare automata, rapid si fara efort, datorita sistemului inteligent de pliere a peretilor, Capacul din carton dublu previne deschiderea cutiei si intareste orificiile de prindere.Informatii Ideala pentru arhivarea si transportarea a aproxfimativ 10 dosare suspendate. Index pe 4 laturi pentru identificarea continutului. Cutia de arhivare Donau a fost conceputa special pentru a indeplini cerintele oricarui client la un raport calitate/pret excelent.