Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Transport gratuit pentru comenzi >100 lei

Sondaj Sondaj

Filtrare produse Filtrare produse

Hartie colorata

HARTIE COLOR

Hartia color reprezinta o parte importanta din produsele de papetarie pe care le cumparam zilnic. In ziua de azi sunt putine companii care nu cumpara hartie A4 colorata, deoarece nu exista companie care sa nu printeze macar facturile sau actele contabile.

In ultimii 20 ani consumul de hartie colorata a crescut foarte multa datorita imprimantelor color.

Hartia colorata se foloseste si in prezent in fiecare birou, fie ca printam facturi, felicitari sau pliante.

In prezent peste 70% din consumul nostru de produse de papetarie este facut de importuri iar piata hartiei din Romania, este estimata la aproximativ 578 milioane de euro, la nivelul anului 2018, conform studiilor efectuate de Ceprohart Braila, singurul institut de cercetare de specialitate din tara.

In 2018, consumul de hartie de pe piata interna a fost de 565.000 de tone, sustine Ioan Pugna, CEO al institutului de cercetare Ceprohart. Valoarea importurilor a fost de aproape 400 milioane $, adica 70% din piata. Pe primele 6 luni ale anului 2018, productia de hartie si carton realizata in tara a fost de 220.300 tone.

Principalii producatori de hartie color din lume sunt prezenti si in Romania. Cea mai mare companie fiind MONDI GROUP avand si cea mai mare cota din piata produselor de hartie. Mondi distributie cea mai vanduta hartie de copiator, Iq Economy.

Hartia IQ - MONDI este o hartie color produsa in acceasi fabrica ca si IQ Economy. Fiind un produs consistent si fiabil, la un pret foarte bun potrivit pentru toate modelele de copiatoare si imprimare laser. De asemenea, ideala pentru utilizarea pe faxuri cu hartie simpla. Disponibil in A4 si A3.

Hartia Xerox Color este pur si simplu cea mai buna hartie de copiator colorata de la Xerox. Xerox Premier este o hartie complet versatila, perfecta pentru folosirea in orice domeniu mai ales in corespondenta sau rapoarte. Toate produsele XEROX sunt fabricate folosind un agent de inalbire fara clor si din surse durabile, ceea ce inseamna ca este posibil sa nu mai aveti nevoie de alta hartie de copiator. Aceasta hartie se gaseste in format A4: de 80, 90, 100, 160, 200 g / m² sau format A3: 80, 90, 100, 160 g / m².