Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Transport gratuit pentru comenzi >350 lei

Sondaj Sondaj

Filtrare produse Filtrare produse

Hartie A3

Promo
33,90 lei 36,90 lei

Hartie A3 - reprezinta o parte importanta din produsele de papetarie pe care le cumparam zilnic. In ziua de azi sunt putine companii care nu cumpara hartie de copiator A3, deoarece nu exista companie care sa nu printeze macar facturile sau actele contabile.

In prezent peste 70% din consumul nostru de produse de papetarie este facut de importuri iar piata hartiei A3 din Romania, este estimata la aproximativ 200 milioane de euro, la nivelul anului 2018, conform studiilor efectuate de Ceprohart Braila, singurul institut de cercetare de specialitate din tara.

In 2018, consumul de hartie A3 de pe piata interna a fost de 565.000 de tone, sustine Ioan Pugna, CEO al institutului de cercetare Ceprohart. Valoarea importurilor a fost de aproape 400 milioane $, adica 70% din piata. Pe primele 6 luni ale anului 2018, productia de hartie si carton realizata in tara a fost de 220.300 tone.

Principalii producatori de hartie din lume sunt prezenti si in Romania. Cea mai mare companie fiind MONDI GROUP avand si cea mai mare cota din piata produselor de hartie. Mondi distributie cea mai vanduta hartie de copiator, Iq Economy, in special hartie a4 si hartie a3 fiind cea mai vanduta hartie din lume.

Hartia Xerox Business A3 sau A4 este o hartie produsa in acceasi fabrica ca si IQ Economy fiind un produs consistent si fiabil, la un pret foarte bun, potrivit pentru toate modelele de copiatoare si imprimare laser. De asemenea, ideala pentru utilizarea pe faxuri cu hartie simpla. Disponibil in A4 si A3.

Hartia Xerox Premier este pur si simplu cea mai buna hartie de copiator de la Xerox. Hartia Xerox Premier este o hartie A3 complet versatila, perfecta pentru folosirea in orice domeniu mai ales in corespondenta sau rapoarte. Toate produsele din categoria hartie A3 - XEROX sunt fabricate folosind un agent de inalbire fara clor si din surse durabile, ceea ce inseamna ca este posibil sa nu mai aveti nevoie de alta hartie de copiator. Aceasta hartie se gaseste in format A4: de 80, 90, 100, 160, 200 g / m² sau format A3: 80, 90, 100, 160 g / m².