Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Transport gratuit pentru comenzi >100 lei

Sondaj Sondaj

Filtrare produse Filtrare produse

Etichete autoadezive

Etichete autoadezive

Sunt peste tot, in orice companie care doreste sa eticheteze diverse produse, dar de unde vin? Usor de aplicat, nu atat de usor de eliminat, dar de unde au venit?

S-ar putea sa credeti ca etichetele autoadezive sunt o inventie moderna, dar ati gresi. Sa mergem inapoi in timp pana la inceputul anilor 1800. Introducerea pe etichete autoadezive este datorata artistilor europeni de la inceputul secolului al XIX-lea. Ei au experimentat ideea de a lipi etichete colorate pe un produs in speranta ca ar ajuta sa vanda. Ei bine, inutil sa spun, dar a functionat. De aceea chiar si astazi in societatea noastra de inalta tehnologie, companiile cheltuiesc milioane de euro pe an pe acest instrument de marketing simplu, dar eficient.

Etichetele autoadezive sunt un element esential in sortarea si aranjarea eficienta a documentelor oricarei companii. Sunt de asemenea folosite pentru corespondenta, coduri de bare, etichetarea produselor si la multe alte actvitati. Astfel, etichetele autoadezive suntun produs extrem de necesar oricarei afaceri.

Tocmai de aceea, magazinul online zenon.ro va pune la dispozitie o gama completa de etichete autoadezive: etichete autoadezive rotunde si dreptunghiulare, etichete albe sau colorate, etichete pentru bibliorafturi si mai mult decat atat toate aceste etichete sunt disponibile in toate variantele de marime: 1/A4, 2/A4, 3/A4, 4/A4, 6/A4, 8/A4 etc. Pentru a va oferi cele mai bune preturi la etichete autoadezive.

Zenon comercialiazeaza in mod direct etichete de la cei mai renumiti producatori, cum ar fi: Opus, Optim, Elba, Jetlasco si altii. Adauga in cos modelul de etichete autodezive dorit, profita de superofertele Zenon si iti vom livra produsele in maxim 48 de ore.