Cele mai bune 6 branduri de hartie igienica pentru confortul si igiena biroului

04/04/2024
hartie igienica profesionala

De ce sa folosim hartie igienica profesionala pentru birou

Intr-un mediu de lucru modern, aspectul, confortul si igiena sunt aspecte esentiale pentru bunastarea angajatilor si pentru crearea unei atmosfere de lucru placute. Hartia igienica profesionala/de calitate joaca un rol important in asigurarea acestor aspecte. Printre argumentele acestei idei se pot enumera:

1. Igiena si curatenia:

Utilizarea unei hartii igienice de calitate in birou este esentiala pentru mentinerea igienei si curateniei. Personalul si vizitatorii biroului vor aprecia un mediu de lucru curat si bine intretinut, iar utilizarea unei hartii igienice de calitate contribuie la realizarea acestui obiectiv.

2. Confortul angajatilor:

Acest aspect este o prioritate in orice mediu de lucru. Hartia igienica de calitate, moale si absorbanta, ofera un nivel de confort sporit in timpul utilizarii. Angajatii vor aprecia atentia acordata confortului lor si se vor simti mai bine intr-un mediu de lucru care ofera facilitati igienice de calitate.

3. Imaginea companiei:

Hartie igienica Sano Optima

Imaginea unei companii este influentata de multe aspecte, inclusiv de nivelul de atentie acordat detaliiilor. Utilizarea unei hartii igienice de calitate demonstreaza angajamentul companiei fata de standardele ridicate de igiena si confort. Astfel, compania transmite un mesaj pozitiv despre valorile sale si preocuparea pentru bunastarea angajatilor si a clientilor sai.

4. Reducerea riscului de contaminare:

Intr-un mediu de birou aglomerat, riscul de contaminare cu diversi microbi poate fi crescut. Utilizarea unei hartii igienice fabricata si ambalata in conditii igienice, poate contribui la reducerea acestui risc. Alegand un produs profesional, firmele contribuie la protejarea sanatatii angajatilor si a vizitatorilor, reducand astfel imbolnavirile.

5. Eficienta si economie:

Desi pretul hartiei igienice premium poate fi mai mare in comparatie cu alte optiuni, utilizarea ei poate fi mai eficienta pe termen lung. Acest tip de hartie are capacitate de absorbtie mai mare si este mai rezistenta, ceea ce inseamna ca este nevoie de o cantitate mai mica. Astfel, in timp, poate fi mai economica.

6. Grija fata de mediu:

Multe branduri foloseste pentru fabricatie materiale reciclabile sau provenite din surse sustenabile. Utilizarea acestor produse demonstreaza preocuparea pentru protejarea mediului inconjurator.

Cum alegem hartia igienica pentru birou?

Este important sa intelegem varietatea de tipuri, categorii si dimensiuni disponibile pentru a alege produsul potrivit pentru fiecare nevoie. In continuare sunt enumerate cateva aspecte legate de tipurile, materialele si dimensiunile produselor profesionale care ne vor ajuta sa facem o alegere informata.

1. Tipuri de hartie igienica profesionala:

Hartie igienica 2 straturi, SANO Soft Smooth and Strong

 • Hartie Igienica Standard: Este disponibila sub forma de role sau coli, fabricata din fibre reciclate sau fibre virgine si este potrivita pentru utilizare generala in bai si toalete fara pretentii deosebite.
 • Hartie igienica moale si delicata: Aceasta categorie este fabricata pentru a oferi un nivel ridicat de confort si delicatete. Este ideala pentru medii sensibile, cum ar fi spatiile de birouri si hotelurile de lux.
 • Hartie Igienica antimicrobiana: Este o varianta care contine substante antimicrobiene reducand riscul de contaminare si raspandirea a bacteriilor in spatiile publice.
 • Hartie igienica ecologica: Pentru firmele preocupate de efectul negativ asupra mediului inconjurator, exista optiuni ecologice de hartie igienica fabricate din materiale reciclabile.

2. Categorii de Hartie Igienica Profesionala:

 • Role: Cele mai frecvente si versatile forme de hartie igienica profesionala sunt cele sub forma de role. Acestea pot fi utilizate in dispozitive speciale de dozare sau pot fi montate pe suporturi de perete.
 • Cutii de servetele igienice: In spatii mai mici sau in cazul in care accesul la dispozitive de dozare este limitat, cutiile de servetele igienice sunt o optiune practica si convenabila.

Hartie igienica umeda, VELVET Soft - cu aloe vera si musetel

 • Dispensere: Pentru a asigura distributia controlata a hartiei igienice si pentru a minimiza risipa, se pot instala dispozitive de dozare speciale.
 • Hartie igienica pliata: Aceasta categorie este pliata in diverse moduri pentru a oferi o distributie controlata si o prezentare estetica in dispensere speciale.

3. Dimensiuni si specificatii:

 • Latimea Rolei: Dimensiunea standard a rolelor de hartie igienica este de aproximativ 10-12 centimetri, dar pot exista si optiuni mai largi sau mai inguste, in functie de nevoi.
 • Lungimea Rolei: Rolele de hartie igienica pot avea lungimi variabile, de la cativa metri pana la cativa zeci de metri, in functie de calitatea si utilizarea prevazuta.
 • Grosimea si absorbtia: Acestea sunt caracteristici importante, care pot varia in functie de tipul si calitatea produsului. Hartia igienica mai groasa (2, 3 sau4 straturi) si cu o capacitate mai mare de absorbtie ofera un nivel mai mare de confort si eficienta.
 • Materialul de fabricatie: Hartia igienica poate fi fabricata din fibre reciclate, fibre virgine sau amestecuri ale acestora. Materialul de fabricatie poate influenta proprietatile, inclusiv textura, rezistenta si capacitatea de absorbtie.

Cele mai bune branduri de hartie igienica pentru birou

Daca sunteti in cautarea celor mai bune branduri de hartie igienica pentru birou, aflati din cele prezentate in continuare care este cel mai potrivit pentru profilul activitatii dvs. sau pentru birou.

Tempo

Este un brand popular romanesc, apreciat pentru calitatea superioara a produselor, textura moale si absorbtia excelenta. Hartia igienica Tempo este fabricata la Sebes din celuloza de cea mai buna calitate, cu ajutorul unor tehnologii moderne si inovatoare, care asigura un produs final de o calitate impecabila.

Tipuri de hartie igienica:

 • Tempo Classic: 2 straturi, moale si absorbanta, ideala pentru uz zilnic.
 • Tempo Ultra: 3 straturi, ultra-moale si absorbanta, ideala pentru pielea sensibila.
 • Tempo Soft & Care: 3 straturi, imbogatita cu lotiune hidratanta, pentru o curatare delicata.
 • Tempo Sensitive: Este hipoalergenica, special conceputa pentru pielea sensibila.
 • Tempo Parfumata: HAre un parfum delicat, pentru o senzatie de prospetime.

Caracteristici: textura moale si delicata, absorbtie foarte buna, rezistenta si biodegradabila

Avantaje: calitate superioara, varietate mare, pret accesibil

Zewa

Brandul german are numeroase fabrici in Europa; produsele de pe piata noastra sunt fabricate la Brasov din celuloza de cea mai buna calitate. Compania utilizeaza tehnologii moderne, oferind in primul rand calitate. Cele mai populare tipuri de hartie igienica sunt:

 • Zewa Deluxe: 3 straturi, ultra-moale si absorbanta, ideala pentru pielea sensibila.
 • Zewa Soft: 2 straturi, moale si absorbanta, ideala pentru uz zilnic.
 • Zewa Camomile: 3 straturi, imbogatita cu extract de musetel, pentru o curatare delicata si calmanta.
 • Zewa Sensitive: Hartie hipoalergenica, special conceputa pentru pielea sensibila.
 • Zewa Parfumata: Degaja un parfum delicat, pentru o senzatie de prospetime.

Caracteristici: Este moale si fina, nu irita pielea, puternic absorbanta, rezistenta la rupere si biodegradabila.

Avantajul principal este calitatea superioara

Sano

Hartie igienica 3 straturi, parfumata, SANO Soft

Sano este un brand romanesc, cu o traditie indelungata, fiind prezent pe piata de peste 25 de ani. A dobtinut increderea consumatorilor datorita calitatii produselor, a diversitatii sortimentelor oferite si a pretului accesibil.

Hartia igienica Sano este produsa la Dej, Cluj, din celuloza pura si este disponibila in mai multe variante, cu diferite numere de straturi (2, 3 sau 4), cu sau fara parfum, si cu diverse imprimeuri. Gama de hartie igienica oferita pietei cuprinde:

 • Sano Optima: este o hartie igienica moale si rezistenta, cu 3 straturi, ideala pentru intreaga familie.
 • Sano Sensitive: Este special conceputa pentru pielea sensibila, fiind hipoalergenica si neparfumata.
 • Sano Eco: Fabricata din celuloza reciclata, este o alegere ecologica, mentinand aceeasi calitate.
 • Sano Deluxe: Are 4 straturi, este extrem de moale si absorbanta.

Caracteristicile produselor Sano: calitate superioara, diversitate mare, eficienta economica

Office products

Hartie igienica Office Products Premium

Hartia igienica Office Products (fabricata in Romania) este o solutie convenabila si accesibila pentru nevoile zilnice de igiena. Cu o gama larga de produse disponibile, Office Products ofera o optiune potrivita pentru fiecare, de la familii la birouri si spatii publice. Este fabricata din celuloza pura sau reciclata, oferind o combinatie ideala de textura, rezistenta si absorbtie. Este disponibila in diverse variante, cu 2 sau 3 straturi, cu sau fara parfum si in diverse formate, de la role standard la jumbo.

Office Products ofera o gama variata de tipuri de hartie igienica, dar si produse de papetarie, pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarui client:

 • 2 straturi: ideala pentru uz zilnic, oferind un echilibru intre finete si rezistenta.
 • 3 straturi: recomandata pentru o curatare mai delicata, fiind mai moale si mai absorbanta.
 • Jumbo: ideala pentru spatii cu trafic intens, oferind o solutie economica si eficienta.
 • Eco: Fabricata din celuloza reciclata, este o alegere sustenabila pentru cei preocupati de protectia mediului.
 • Parfumata: ofera o senzatie de prospetime si revigorare.

Caracteristici

 • Hartia igienica Office Products se remarca prin urmatoarele caracteristici:
 • Moliciune: ofera o curatare delicata, fiind ideala pentru pielea sensibila.
 • Rezistenta: nu se sfasie si nu se dizolva in timpul utilizarii.
 • Absorbtie: absoarbe rapid lichidele, oferind o senzatie de curatenie si uscare.
 • Hipoalergenica: testata dermatologic, fiind sigura pentru pielea sensibila.
 • Biodegradabila: se descompune natural, avand un impact redus asupra mediului.
 • Avantaje: calitate superioara, economica (raport pret-calitate foarte bun)

Velvet

Hartie igienica Velvet

Hartia igienica Velvet este un produs de incredere, prezent pe piata romaneasca de peste 20 de ani. Este apreciata pentru calitatea sa premium, textura pufoasa, exceptionala si absorbtia buna. Fabricate in Romania, din celuloza pura, produsele sunt disponibile in diverse variante, cu 2, 3 sau 4 straturi, cu sau fara parfum si in diverse formate, de la role standard la jumbo.

Velvet ofera o gama variata de tipuri de hartie igienica pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarui client:

 • Velvet 2 straturi Ideala pentru uz zilnic, oferind un echilibru intre finete si rezistenta.
 • Velvet 3 straturi: Recomandata pentru o curatare mai profunda, este mai moale si mai absorbanta.
 • Velvet 4 straturi: Solutia premium pentru o experienta de lux, oferind o textura si o absorbtie de exceptie.
 • Velvet Sensitive Special conceputa pentru pielea sensibila, este hipoalergenica si neparfumata.
 • Velvet Aqua: Este imbogatita cu lotiune hidratanta, pentru o curatare delicata si o senzatie de prospetime.
 • Velvet Deluxe: Este o categorie premium, cu o textura gofrata si un parfum elegant.

Caracteristici: Textura fina, delicata, rezistenta, hipoalergenica, absorbanta, biodegradabila.

Avantaje: caltate deosebita, varietate de produse, confort crescut, igiena asigurata.

Tork

Hartia igienica Tork este un brand suedez care ofera pietei europene si mondiale produse profesionale de inalta calitate, concepute pentru a oferi o experienta igienica si confortabila in diverse medii, de la birouri si spatii publice la HoReCa si industria alimentara.

Hartia igienica Tork este fabricata din celuloza pura sau reciclata, oferind o combinatie ideala de textura, rezistenta si absorbtie. Este disponibila intr-o gama larga de variante, cu 1, 2 sau 3 straturi, parfumate sau nu si in diverse formate, de la role standard la jumbo.

Tork ofera o gama variata de tipuri de hartie igienica pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarui tip de spatiu si utilizator:

 • Tork Universal: ideala pentru spatii cu trafic intens.
 • Tork Premium: O varianta moale si absorbanta, destinata pentru spatii de lux.
 • Tork Eco: Este fabricata din celuloza reciclata, o alegere sustenabila pentru cei preocupati de protectia mediului.
 • Tork Sensitive: Special conceputa pentru pielea sensibila, fiind hipoalergenica si neparfumata.
 • Tork Jumbo: Reprezinta solutia economica pentru spatii publice.

Avantaje: calitate inalta, diversitate si eficienta economica.

Descopera diversitatea noastra de produse de curatenie si alegele pe cele care ti se potrivesc.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse recomandate
23
NK-201200
BrandNOKI Culoarealba Dimensiune120 x 200 cm
in stoc
595,50 lei 505,99 lei
Salvati 11%
ZR-DY500012
BrandNOKI Dimensiune100 x 70 cm ModelSimplu
in stoc
325,90 lei 289,99 lei
IQMA4
BrandIQ FormatA4 Gramaj80 g/mp
in stoc
28,90 lei 18,90 lei
ZN-OP-50005002
BrandOPTIMA Culoarealbastru FormatA4
Lipsa stoc
11,99 lei
NK482012
BrandNOKI Culoarealbastru deschis
in stoc
0,95 lei
Salvati 11%
PL008106
Ambalare1 buc BrandPLUSS Culoarealb
in stoc
1,42 lei 1,26 lei