Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Transport gratuit pentru comenzi >100 lei

Flipchart-ul magnetic ideal

01/21/2019
de catre ZENON GROUP STORE
Flipchart-ul magnetic ideal

Cel mai recomandat si cel mai vandut flipchart magnetic este acela pe care il poti regla pe dimensiune si il poti deplasa pe rotile foarte usor.

Acest flipchart se numeste flipchart magnetic cu rotile. Un astfel de produs costa aproximativ 490 de lei dar poate ajunge chiar si pana la 1500 lei.

Daca cautati un flipchart magnetic cu rotile va recomandam flipchartul SMIT VISUAL.

Smit Visual este unul dintre principalii producatori olandezi de sisteme de afisare si prezentare. De-a lungul unei perioade de peste 35 de ani au creat niste produse de o calitate exceptionala.

Produsele SMIT VISUAL sunt disponibile in peste 25 de tari.

 

Pretul la produsele SMIT VISUAL consta in calitatea suprafetei magnetice precum si in termenul de garantie care se ofera.

Un flipchart magnetic cu rotile care costa 490 lei are garantie 2 ani iar un flipchart magnetic SMIT VISUAL care costa 950 lei are garantie 10 ani.

Garantia in general se reflecta foarte mult si asupra calitatii produsului indiferent daca acel produs este flipchart sau nu.

Dar in functie de bugetul dvs puteti opta si pentru un flipchart economic simplu doar ca in acesta situatie trebuie sa aveti mare grija:

  • de unde il cumparati,
  • care este termenul de garantie
  • daca se poate returna si daca primiti banii inapoi
  • daca puteti deschide coletul la livrare pentru a verifica produsul
  • unde este fabricat
  • Un flipchart economic bun trebuie sa aiba garantie minim 3-5 ani si furnizorul trebuie sa accepte sa deschideti colegul la livrare.

Un alt flipchart magnetic pe care noi il recomandam este flipchartul magnetic cu brate extensibile OPTIMA.

Optima este un brand de o calitate medie dar foarte intens folosita de catre clientii Zenon.

Pe acest tip de flipchart puteti monta 2 seturi de hartie pentru flipchart + tabla magnetica de flipchart, in total aveti 3 suprafete pe care le puteti utiliza foarte simplu.

Acest produs este recomandat pentru sali de conferinta sau pentru prezentari mai detaliate.

Concluzie:

Indiferent ce flipchart doriti sa comandati trebuie sa va asigurati ca furnizorul care livreaza acest produs, reprezinta increderea pe care dvs o doriti.

Un flipchart foarte ieftin inseamna un flipchart care nu are un termen mare de garantie, materialul magnetic oricand se poate strica , se poate “pata” de la markere s.a.

Pentru mai multe detalii accesati pagina noastra de flipchart-uri.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu