Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Transport gratuit pentru comenzi >350 lei

Sunteti gata pentru o hartie de calitate superioara?

03.04.2019
de catre ZENON GROUP STORE
hartie Double A

Incercati Double A

Hartie de copiator Double A este folosita si testata de catre companii, avocati, banci si agentii de peste 15 ani. Este hartia preferata pentru prezentari de inalta calitate, propuneri uimitoare si pentru profesionisti exigenti ca dumneavoastra. Copaci din care se produce hartie Double A sunt de asemenea sustenabili. Acestia sunt cultivati de 1,5 milioane de fermieri de orez, care planteaza copacii in spatiile goale dintre plantatiile de orez. Acesti copaci au un continut unic, de fibre inalte, ce ofera acestui produs o netezime pe care o puteti simti si dvs.

De ce sa incercati hartia Double A ? Pentru ca este ...

De calitate premium

Neteda, stralucitoare si alba

Nu se prinde in copiatoare

Se imprima perfect pe ambele parti

Sustenabilitatea mediului

Consideram ca, pentru a proteja mediul inconjurator fata de productia normala de hartie, trebuie sa tinem cont de viabilitatea ecologica. Hartia Double A se produce intr-un sistem durabil ce ne permite recoltarea fibrele de copac fara nici un impact fata de mediul inconjurator. Componenta primara a acestui sistem este numita KHAN-NA. KHAN-NA sunt distantele intre campurile de orez din Thailanda, care de obicei nu se folosesc pentru producerea de culturi. Producatorii Double A plateaza arborii intre aceste distante pentru a nu deranja productia de orez.

Apoi, se recolta acesti copaci de pana la 3 ori inainte de a se planta alt arbore. Dupa recoltare, partile copacilor care nu sunt utilizate pentru a se produce hartie sunt folosite la nevoile energetice ale fabricilor. Acestea includ coaja lemnoasa, lemn innodat, aschii. Cu acest sistem, nici unul din copaci nu merge la deseuri. Incepand cu anul 1991, Doubla A a devenit lider in crearea de initiative sustenabile si in promovarea unei ingrijiri ecologice inteligente, durabile si responsabile.

Aceasta hartie se produce pentru mai mult de 130 de tari din cele sase continente. Daca cititi acest lucru, s-ar putea sa va intrebati ce face ca hartia de copiator Double A sa fie asa de calitativa si in acelasi timp ecologica? Cum se poate produce materia prima intr-un camp de orez?

Totul incepe cu fermierii de orez.

Campurile de orez din Thailanda reprezinta o industrie foarte mare pentru aceasta tara. De fapt, Thailanda este a 5-a cea mai mare producatoare a orezului din lume, iar al 2-lea exportator mondial de orez. Deci, nu este o surpriza faptul ca exista o multime de fermieri de orez. Modul in care este construit un camp de orez, in cel mai simplu mod posibil, este un patrat. Apoi, solul este construit pentru scopuri de separare si un alt patrat este construit. In cele din urma, exista multe, multe patrate in care orezul poate creste. Creasta care se afla intre patrate se numeste KHAN-NA. Aceasta este o parte a domeniului care nu este folosit de agricultori pentru cultivarea culturilor deoarece este pur si simplu doar bariera care separa campurile de orez. Nu este nimic in neregula cu solul, este doar ca fermierii nu il folosesc pentru culturi.

La copacul Doubla A

Copacul din care se produce aceasta hartie este un arbore hibrid de eucalipt, care ofera o fibra de calitate pentru producerea hartiei. Apoi, producatorii s-au hotarat sa plateasca fermierii de orez sa ii lase sa foloseasca spatiile goale KHAAN-NA pentru a creste copacii. Aceasta formula a devenit un castig pentru companie cat si pentru fermieri. Acesti copaci se pot regenera de pana la 3 ori, si apoi se planteaza un nou copac. Hartia Doubla A are fibre scurte si 100% din arborele de eucalipt este utilizat pentru celuloza. Arborele ofera un continut consistent si ridicat de fibre pentru a produce aceasta hartie.

Se folosesc pana la 30 milioane de fibre pe gram, oferind opacitate ridicata, un continut scazut de cenusa si o netezime, care definesc calitatea hartiei. Acest lucru inseamna ca veti economisi bani prin faptul ca nu trebuie sa schimbati foarte des cilindrul la imprimanta, hartie avand un rol important in defectarea unui copiator.

Incerca hartie Double A pentru tine

Citeste si ...Tabla magnetica ieftina sau tabla magnetica scumpa

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu